Velkommen til TSinding Electronic hjælpe forum
Denne side er baseret på at hjælpe folk private som firmaer med elektronik problemer både ved diagram og komponent mangler eller fejl.
Så har du et problem du har brug for hjælp til, har du gode råd til andre eller har du lyst at hjælpe folk her på siden, så er du velkommen til at bruge nedenstående besked felter.
Her under ses besked oversigten:
Besked Navn: Sendt af: Oprettet den:
MX7000 - Statisk elektrisk afladning i lydudgangen
Hej Alle

Jeg har et problem med mit B&O MX7000.

Det er begyndt at "gnistre" fra højre højtaler, det lyder som om der er noget højspænding der slår over i lydudgangen...
Jeg søgte på nettet, og fandt et sted hvor det var nævnt at det var dårlig jord på billederøret. http://www.hamradio-badarc.co.uk/television/tvb/banoflsen.htm (kig under B&O 39xx - SPITTING FROM L/H speaker)


Jeg har forsøgt at støvsuge fjernsynet indeni, og rykket lidt frem og tilbage på de jord ledninger der løber hen over billederøret. Det har minimeret problemet - nu er problemet der kun meget sjældent.

Men, jeg ville jo gerne have til at gå helt væk - så er der der nogen der har en idé til at få det fjernet? Jeg kunne selvfølgelig gentage renseproceduren, men jeg ville gerne vide hvor præcis det er at jeg skal sætte ind :-)

Tak,
Thomas Petersen.
Thomas Steen Petersen 11-04-2005 09:01:23


Udviklet af TS Computer