Velkommen til TSinding Electronic hjælpe forum
Denne side er baseret på at hjælpe folk private som firmaer med elektronik problemer både ved diagram og komponent mangler eller fejl.
Så har du et problem du har brug for hjælp til, har du gode råd til andre eller har du lyst at hjælpe folk her på siden, så er du velkommen til at bruge nedenstående besked felter.
Her under ses besked oversigten:
Besked Navn: Sendt af: Oprettet den:
Lumatron video hjælp søges
Jeg har en Lumatron video model VCR2006BS, den sprænger sikringen(f801)på primær siden i strømforsyningen, så snart der tilsluttes 220 volt, er der nogen der har en ide til løsning af problemet ?,
eller måske ved noget om hvem der producere maskinen, da jeg ikke kan finde noget omkring Lumatron videoer på internettet.

På forhånd tak
Flemming 19-10-2002 22:30:04
Re: Lumatron video hjælp søges
Hej Flemming
Lumatron er et mærke som FDB(COOP). sætter på deres produkter købt i østen. Jeg husker ikke præcis den type du har. Men engang var de fleste Lumatron videoer lavet af Daewoo i Korea. Hvis videoen er med almindelig nettrafo ville jeg tjekke brokoblingerne og hovedlytterne på sekundær siden. Da kortslutning af disse umiddelbart er det eneste der trækker så meget strøm at primærsikringen ryger. Er videoen derimod med switchmode spar dig selv for mange problemer og skrot skittet.
------------------------
: Jeg har en Lumatron video model VCR2006BS, den sprænger sikringen(f801)på primær siden i strømforsyningen, så snart der tilsluttes 220 volt, er der nogen der har en ide til løsning af problemet ?,
eller måske ved noget om hvem der producere maskinen, da jeg ikke kan finde noget omkring Lumatron videoer på internettet.

På forhånd tak
Jens 04-01-2003 09:30:47


Udviklet af TS Computer