Velkommen til TSinding Electronic hjælpe forum
Denne side er baseret på at hjælpe folk private som firmaer med elektronik problemer både ved diagram og komponent mangler eller fejl.
Så har du et problem du har brug for hjælp til, har du gode råd til andre eller har du lyst at hjælpe folk her på siden, så er du velkommen til at bruge nedenstående besked felter.
Her under ses besked oversigten:
Besked Navn: Sendt af: Oprettet den:
Motorstyring 3 X 400 V 2800W
Jeg har en rundsav med en integreret enhed med CE-han-bøsning på en lille firkantet gul kasse med et print inden i.
Der er "ringetryk" (tror jeg) til START og HURTIG STOP af saven - og ved HURTIG STOP bremser klingen meget hurtigt og står og ryster lidt inden den falder helt til ro.

Enheden er imidlertid "futtet af" så den virker ikke mere, men jeg kan se, at det er standard komponenter og der er for max kr. 100 - en thyristor, et par transistorer og lidt andet.
Forhandleren vil KUN sælge en hel enhed - altså hele kassen og den koster ca. kr. 1.800,- så jeg vil jo gerne lave printet selv - evt. helt fra bunden med printplade - da den jo er "futtet af"

Jeg mener og så at kunne anvende bremsemetoden til en mini-rundsav, som jeg selv konstruerer, så derfor vil jeg gerne have diagram og evt. printudlægning, MEN ...

har nogen af jer et diagram til noget sådant ?

Mvh
Keld Sørensen 28-05-2007 07:22:03


Udviklet af TS Computer