Velkommen til TSinding Electronic hjælpe forum
Denne side er baseret på at hjælpe folk private som firmaer med elektronik problemer både ved diagram og komponent mangler eller fejl.
Så har du et problem du har brug for hjælp til, har du gode råd til andre eller har du lyst at hjælpe folk her på siden, så er du velkommen til at bruge nedenstående besked felter.
Her under ses besked oversigten:
Besked Navn: Sendt af: Oprettet den:
Video vil ikke tage båndet
Min Panasonic NV HD-650 videobåndoptager sløfjer båndet fint ind, men skubber det efterfølgende ud. En ven mener, det er drivremmen, der er blevet slap. Kan det være min søn på tre-ethalvt, der har ødelagt noget i indsløjfnings-mekanismen ved at skubbe forkert? Ved afmontering af bundplade dækker plastikbund for drivrem og motordele, så hvordan kommer jeg ind (ikke særlig radiomekanisk begavet - skruer kan løsnes og en rem skiftes...)

Tak på forhånd for et godt råd (og måske bud på, hvad autoriseret rep. vil koste - og anvisning af uautoriseret rep. i Københavnsområdet...)
Kim Lesanner 14-12-2003 17:29:06
Re: Video vil ikke tage båndet
Måske løbeværk i Din 650 er ude af timning, tror mig den er ikke nemt at danser med, og jeg er bange for at rep. er ikke biligt.
------------------------
: Min Panasonic NV HD-650 videobåndoptager sløfjer båndet fint ind, men skubber det efterfølgende ud. En ven mener, det er drivremmen, der er blevet slap. Kan det være min søn på tre-ethalvt, der har ødelagt noget i indsløjfnings-mekanismen ved at skubbe forkert? Ved afmontering af bundplade dækker plastikbund for drivrem og motordele, så hvordan kommer jeg ind (ikke særlig radiomekanisk begavet - skruer kan løsnes og en rem skiftes...)

Tak på forhånd for et godt råd (og måske bud på, hvad autoriseret rep. vil koste - og anvisning af uautoriseret rep. i Københavnsområdet...)
Jerry Motylinski 24-12-2003 14:30:10


Udviklet af TS Computer